XINGFA, Perusahaan Sistem Manajemén Patuh munggaran dina Industri Aluminium

Juni 05, 2023

Pemasok profil aluminium Xingfa parantos ngagaduhan sertifikasi sistem manajemén patuh 1st di industri.

Kirim panalungtikan anjeun

1 Juni, SGS Grup masihan GB / T 35770-2022 / ISO 37301: 2021 sertifikasi sistem manajemen patuh ka Guangdong Xingfa Aluminium Co., Ltd dimana diayakeun di XINGFA. Éta mangrupikeun simbol manajemén patuh XINGFA anu ngahontal tingkat luhur dunya sareng janten anu munggaransupplier profil aluminium kalawan sertifikasi ieu.

 

Ningkatkeun manajemén patuh, ngalaksanakeun sacara jero ideu inti Kongrés Nasional BPK ka-20, prakték pamaréntahan pulitik. Salaku perusahaan umum, manajemén patuh, pamekaran patuh mangrupikeun yayasan pangembangan kualitas luhur XINGFA. Dina 2022, XINGFA ngagagas ngadegna sistem manajemen Compliance kalayan rojongan ti Guangxin Group jeung Tahota Law Firm. Ti mimiti inisiasi, promosi sareng disertipikasi, waktos pikeun suksés lulus verifikasi sareng dibérékeun kirang ti sataun. Sertifikasi ieu mangrupikeun pangakuan kana karya manajemén patuh XINGFA. The suksés ngadegkeun tur operasi sistem hartina XINGFA geus dimimitian lalampahan anyar dina titik awal anyar.

 

Dina mangsa nu bakal datang,supplier extrusion aluminium XINGFA bakal nyandak sertifikasi ieu hasil salaku kasempetan, terus enhancing karya ngadegkeun sistem manajemen minuhan kalawan syarat luhur tur leuwih rigorous. Pikeun mastikeun operasi sistem, ku intensifying patuh ESG, adaptasi jeung parobahan ékonomi internasional, kontrol resiko tina investasi internasional, ngajaga pangwangunan sustainable jeung nyadiakeun rojongan solid pikeun kualitas luhur parusahaan jeung ngembangkeun sustainable.

 


Kirim panalungtikan anjeun