Aluminium Dipaké dina kémping

April 21, 2023

Kémping, mimitina obsessed ku 'Lvyou' ayeuna parantos janten salah sahiji kagiatan anu pang populerna pikeun jalma-jalma anu parantos lami karantina di bumi.

Kirim panalungtikan anjeun


Dua taun pandém global, perjalanan jauh janten sesah. Kémping, asalna obsessed ku 'Lvyou' ayeuna parantos janten salah sahiji kagiatan anu pang populerna pikeun jalma-jalma anu parantos lami karantina di bumi. Kémping diving ka leuweung, ngarasakeun ngambekan liar.

Ku ngaronjatna paménta pikeun kémping, gagasan f kémping + geus diangkat. Sarta beuki loba produk relevan kémping anu dikirimkeun ka pasar, sababaraha di antarana dijieunna tina aluminium.

 

Aluminium RV

 

Pikeun aktivis sareng peminat kémping, RV fungsional mangrupikeun pilihan prioritas. Dina taun anyar, ku ngamekarkeun kaahlian manufaktur aluminium, sarta pursuing tina lampu-beurat, beuki loba bahan aluminium dipaké salaku piring hiasan, frameworks na ladders.

  



Aluminium kémping Gears

 

 

 

  

Tilepan samet na desks dipaké profil aluminium tingkat aviation kalawan karasa kuat, stabilitas nu sanggup lingkungan outdoor béda kayaning BBQ, fishing, jalan lalampahan. Sagedengeun ti eta, aya ogé screw palu, tameng angin jeung kotak gudang.

 


Tenda mangrupikeun alat kémping anu diperyogikeun. Lamun awak tenda teh 'kulit', teras klip tenda téh 'tulang'. Aranjeunna biasana dijieun tina alloy aluminium, fiberglass, carbonaceous. Sanajan biaya fiberglass cukup mirah, éta nonresistant ka cuaca ekstrim, gampang pegat, biasana dipaké pikeun produk tengah jeung low-tungtung. Klip tenda alloy aluminium mangrupikeun trend pasar.


 Dapur alloy aluminium basajan


Modul dapur aluminium mangrupikeun unit terpadu anu kalebet kompor gas, méja utama sareng kotak panyimpen. Fiturna nyaéta gampang ngawangun, struktur stabil, anti korosi sareng gampang dibawa anu ngajadikeun 'Lvyou' ngarasakeun masak salila perjalanan.

 

Bingkai sareng méja alloy aluminium anti korosi sareng gampang beresih.

 

 

Cahaya béntang, greens, camp seuneu, BBQ,

Kajauhan ti kota anu marudah,

Bawa gears aluminium anjeun ka alam,

Ngabogaan sabtu minggu outdoor bébas tur uninhibited.


Kirim panalungtikan anjeun