Tips pikeun anjeun nalungtik jandela jeung panto anjeun

Oktober 19, 2022

Sanajan instalasi nu specialties tur kompléks, aya kénéh sababaraha tips pikeun jalma nalungtik instalasi geus rengse lengkep.


Kirim panalungtikan anjeun

Nalika ngagaleuh jandéla sareng panto, sanés leres yén merek anu paling terkenal, harga anu paling mahal sareng kualitas pangsaéna. Aya akal sehat yén jandéla sareng panto anu saé diwangun ku 30% kualitas bahan sareng 70% téknik instalasi. Upami pamasangan gagal dugi ka standar, pangalaman ngagunakeun bakal kapangaruhan sanajan produk cukup mahal.

 

Sanajan instalasi nu specialties tur kompléks, aya kénéh sababaraha tips pikeun jalma nalungtik instalasi geus rengse lengkep.

 

01. Beungeut

Seuseueurna jalma mopohokeun sipat hiasan jandela sareng panto ka kamar, sanaos aranjeunna sugema ku fungsina.

Ku alatan éta, hal anu penting pikeun nalungtik warna beungeut jeung kacaangan jeung pariksa up dina wangun jeung pangawasa pikeun sagala deforming jeung goresan.

 

02. Jalur segel

Saatos dipariksa permukaan, teras salajengna bakal hawa-tightness. Sacara umum, sealing strips datar kalawan alur jeung kiyeu. Éta henteu tiasa dilipat atanapi dicabut. Propil aluminium kedah caket kaca. Biasana, gap antara pigura jeung sashes leuwih leutik batan 2mm. Mun sela teuing atra atawa lega, mangga ménta repairing.

 

03. Rangka

Pigura' instalasi langsung mangaruhan karasa jandela. Jadi, pigura nalungtik ngawengku karasa, tightness jeung stabilitas.

Sateuacan ngamimitian, paké tingkat gelembung pikeun ngukur sudut nangtung. The kasabaran nangtung wates lumrah nyaeta 2.5mm, kasabaran horizontal nyaeta 5mm, kasabaran puseur nyaeta 5mm. Lamun kasalahan ngaleuwihan kasabaran, mangga menta perbaikan salajengna atawa ngaganti.

 

04. Konci

Konci téh kaamanan. Punten parios konci upami éta dipasang leres dina posisi anu leres.

 

05, hardware logam

Panungtungan nyaéta kalenturan. Ngulang buka jeung nutup sababaraha kali pikeun mastikeun hardware logam jalan ogé, dina fungsi.

Upami engsel sareng gagang teu jalan leres, mangga geura gentos.

Ujian produk ahir nyaéta tahap terakhir. Perlu mariksa leres pikeun nyegah masalah lumangsung dina pamakéan salajengna.


Kirim panalungtikan anjeun