Naha jandela anjeun bocor? 2 cara pikeun mariksa éta

Juli 12, 2023

Ngalaman draf tiis di jero rohangan dina dinten anu berangin mangrupikeun kajadian anu biasa di seueur daérah di Cina.

Kirim panalungtikan anjeun

Ngalaman draf tiis di jero rohangan dina dinten anu berangin mangrupikeun kajadian anu biasa di seueur daérah di Cina. Jandéla imah anu teu cekap disegel tiasa ngajantenkeun pangeusina karasa tiis di jero ruangan sapertos di luar.

1. Mastikeun Interior Haneut:

Ngahontal kahaneutan di jero rohangan bari ngajaga draf tiis di teluk gumantung pisan kana hawa-kedap tina jandéla. Daya tahan sareng desain strip sealing karét maénkeun peran pivotal dina ningkatkeun kedap hawa. Ngaronjatkeun ka strip karét lemes nyata bisa ngaronjatkeun sipat-sealing hawa. Pikeun ngageser panto atawa jandéla, opting pikeun sikat kualitas penting pikeun nyegah lebu jeung kokotor infiltrasi ngaliwatan sela.

Teu karasa produk: Kualitas bahan tina jandéla ogé mangaruhan résistansi maranéhna pikeun angin jeung panas leakage. Produk anu teu karasa lemah sareng résistansi tekenan angin rentan ka deformasi kana waktosna, kompromi kedap hawa. Milih merek reputable kalawan fasilitas manufaktur canggih tur adherence kana standar kualitas ISO9001 ensures jandéla jeung panto kalawan hawa-tightness unggulan, cai-proofing, noise-proofing, sarta kinerja tekanan angin.

Hardware Logam: Asesoris logam anu kuat sareng awét penting pikeun nahan angin anu kuat sareng nyegah deformasi. Titik konci kedah disebarkeun merata sareng paralel, kalayan titik konci luhur sareng handap angled saluyu pikeun mastikeun kedap hawa. Prosés rakitan anu ketat penting pisan pikeun nyegah bocor, sedengkeun ngaminimalkeun sela antara témbok sareng jandéla penting pikeun nyegah lebu, kokotor, sareng bocor cai hujan.

2. Pangropéa sareng Cék:

Pangropéa sareng pamariksaan rutin diperyogikeun pikeun mastikeun kedap udara. Prosedur mariksa diri saderhana ngalibatkeun cahaya lilin atanapi rokok caket pigura jandela. Lamun haseup naek lempeng ka luhur, éta nunjukkeun unggul hawa-tightness. Sanajan kitu, lamun haseup wavers atanapi twists, éta nunjukkeun inferior hawa-tightness.

Solusi DIY: Pamilik bumi tiasa ningkatkeun kedap hawa ku ngagaleuh segel plastik jandela pikeun ngeusian bocor. Salaku tambahan, sela antara pigura sareng témbok tiasa dieusi beton atanapi Styrofoam. Bari beton nyaeta ongkos-éféktif jeung awét, éta bisa jadi teu pinuh ngégél sela tur bisa kapangaruhan ku ékspansi termal. Di sisi anu sanés, Styrofoam lemes, elastis, sareng teu kaancam ku parobihan termal, nyayogikeun kedap udara sareng insulasi anu tiasa dipercaya.

Ngatasi Kabocoran: Bocor antara pigura sareng témbok tiasa kajantenan kusabab konstruksi anu rurusuhan atanapi gedong sepuh. Dina kasus sapertos kitu, anu gaduh bumi kedah ngadaptarkeun spesialis atanapi tukang pikeun ngeusian jurang sareng ngalaksanakeun pangropéa pikeun mastikeun kedap hawa sareng insulasi jangka panjang, khususna sateuacan kaayaan cuaca anu bahaya.











Kirim panalungtikan anjeun