Kumaha carana nungkulan uap dina kaca kerung?

Juli 05, 2023

Ku ngaronjatna standar hirup, jalma bakal milih kaca kerung nu boga bukti noise hadé, insulasi panas.

Kirim panalungtikan anjeun

Ku ngaronjatna standar hirup, jalma bakal milih kaca kerung nu boga bukti noise hadé, insulasi panas. Tapi, jaman baheula, loba jalma ngaku yen uap / uap muncul di jero kaca kerung nu mangrupakeun halangan tina tetempoan sarta frustasi. Naha? Jeung kumaha carana ngajawab masalah ieu?

 

Naha uap sareng uap muncul di jero gelas kerung?

 

Kaca kerung diwangun ku dua atawa potongan kaca atawa leuwih sarta strips aluminium. Strip aluminium diwangun ku kromatografi filtrasi gél sareng sealant silikon. Upami aya kasalahan nalika manufaktur sapertos gagal nerapkeun sealant silikon sacara merata atanapi kromatografi filtrasi gél leungit, uap sareng uap tiasa muncul di tengah sareng tetep lumangsung nalika usum tiis. Éta ogé mangaruhan penampilan outlook sareng siang.

 

Kumaha urang ngajawab yén uap jeung uap mucunghul di tengah kaca kerung?

 

1. Teangan heula alesan urang. Upami bocor kajantenan sareng kaca, punten naroskeun pangropéa anu berpengalaman pikeun ngarobih gelas.

 

2. Lamun gagalna instalasi, bocor dina sealants silicone, uap jeung uap ogé bakal muncul dina kaca kerung. Ku ngaronjatna suhu, tetes cai bakal muncul di tengah kaca kerung nalika vaporization lumangsung. Pikeun ngarengsekeun masalah ieu, perlu nerapkeun spacers dina gelas nu nyabut splitter aslina tur nerapkeun splitter anyar. Ngajaga jarak 2-mm ka ujung bakal langkung saé. Ngajaga eta garing sarta bersih diperlukeun bari masang.

 

3. Upami vaporization disababkeun ku bédana suhu, buka jandela pikeun ventilasi disarankeun saacan uap leungit.


4.If instalasi ieu ngan réngsé anyar, mangga ménta pangropéa ka disassembly produk jeung ngumbah ku asam hidrofluorat diluted.

 

5.Upami vaporisasi parantos lami lami hartosna gelas degeneratif sareng teu tiasa ngabersihan. Ngaganti kacamata anyar ogé tiasa ngabéréskeun kasus éta.


Kirim panalungtikan anjeun