Naha Éta Anggo Windows Casement Inward dina Desain Arsitéktur High End?

Pébruari 03, 2023

Jandela casement aluminium boga tipena béda. Naon bédana extrusions jandela aluminium ieu?

Kirim panalungtikan anjeun

Diomongkeun ngeunaan Dengdekkeun jeung ngahurungkeun jandéla, jalma bisa jadi panasaran ngeunaan naon éta.

 

Kanyataanna, Jerman éta kahiji anu nimukeun Dengdekkeun ka jero& péngkolan windows teras dianggo dina taun 1930-an. Jandéla jinis ieu sami sareng jandela casement aluminium ka jero, tapi ogé ngagaduhan fungsi miring, anu hartosna luhurna condong, sareng handapna tetep.

 


Kusabab sering kajantenan windows casement luar ragrag, janten, windows casement jero janten populer, khususna windows miring sareng péngkolan. Kusabab kaunggulan sareng kasenangan, éta janten produk stat diantara pasar domestik sareng luar negeri.

 


Jadi naon ngajadikeun eta pikaresepeun tur chased ku konsumén?

 

1.Non-lempeng airflow

Jalma salawasna mertimbangkeun ventilasi di tempat munggaran nalika milih jandela. Biasana, (mode kabuka casement tetep sarua) bari extrusions jandela aluminium anu Dengdekkeun, aliran hawa nu ngaliwatan jandela bisa langsung ka siling tinimbang awak manusa. Dina sababaraha cuaca anu gaduh gap suhu anu ageung tiasa ngirangan résiko kaserang tiis. Oge, cara ngadengdekkeun mode kabuka bisa ngalemeskeun aliran hawa nu ngaliwatan jandela bari di luar aya angin kuat.

 

2.Ventilasi dina poé hujan

Seuseueurna jalma gaduh pangalaman anu hilap nutup jandela nalika dina dinten hujan anu nyababkeun musibah sareng kokotor sareng tetes. Lamun urang make Dengdekkeun& jandéla péngkolan, hujan jeung aliran hawa anu obstructed luar bari jandéla keur Dengdekkeun. Sanaos anjeun hilap nutup jandéla, henteu kedah hariwang ngeunaan titisan hujan. Utamana, Xingfa Paxdon jandéla Dengdekkeun& péngkolan jandéla gaduh sababaraha strips sealing, kalawan tightness rongkah, éta ogé boga pagelaran unggulan dina insulasi termal jeung hawa-tightness.

 

3. Gampang beberesih

Beberesih mangrupikeun masalah utama pikeun windows sareng windows ngageser, khususna pikeun apartemen tingkat tinggi sareng kondominium. Pamaké ngalaman kasusah pikeun ngahontal luar. Sanaos pangguna tiasa ngahontal ka luar, éta bakal bahaya pisan. Sanajan kitu, Dengdekkeun& péngkolan windows bakal béda pisan, pangguna tiasa ngabersihan iraha waé tanpa aya bahaya.

 

4.Security, kaamanan

Ngabandingkeun kalawan casement kaluar atawa jandéla ngageser, Dengdekkeun& péngkolan windows gaduh kaamanan sareng kaamanan anu langkung saé. Barudak henteu tiasa muka sareng ngahontal ka luar nalika jandela ngadengdekkeun. Dengdekkeun& péngkolan jandéla nyegah ragrag kaluar kacilakaan.


Kirim panalungtikan anjeun