Tips Instalasi Windows jeung Panto

Pébruari 17, 2023

Alus aluminium extrusions jandela penting pikeun imah urang. Pilih profil jandela aluminium anu valid, ulah nganggo bahan anu lepat anu tiasa mangaruhan daya tahan saatos dipasang.

Kirim panalungtikan anjeun

Bari ngaganti imah dipaké jandéla jeung panto, jalma teu wawuh jeung instalasi tur disassembling. Dina hal éta, kualitas pamasangan janten topik diajar pikeun ngartos unggal pangguna.

 

Salila sareng saatos pamasangan, kecuali pikeun ngawaskeun kualitas permukaan, éta kedah nengetan prosedur pamasangan pagawé, pilih anu sah.profil jandela aluminium, Ngahindarkeun ngagunakeun bahan faulty nu bisa mangaruhan durability sanggeus instalasi.

Nalika uninstall,extrusions jandela aluminium jeung panto perlu framing, sambungan stabil, sealing, sarta ahir dipariksa nepi, sadaya prosés relevan ieu relatif ka jandela jeung panto kualitas jeung durability.

 

Diomongkeun ngeunaan instalasi, framing mangrupa tahap penting, sarta eta nangtukeun outlook jandela jeung pintonan. Atur pigura koordinat base on liang dina jandela jeung panto. Lajeng, nempatkeun pigura katuhu dina koordinat prasetél.

 

Garing-instalasi jeung baseuh-instalasi

 

Métode pamasangan jandéla sareng panto sistem dibagi jadi dua jinis, Instalasi garing sareng pamasangan baseuh. Kusabab bédana metode pamasangan, metode pas pigura dimana dina témbok ogé béda.


1. Garing-instalasi

 

Pikeun instalasi garing, pigura logam kudu dipasang saméméh lukisan témbok,aluminium pigura jandela Tonjolan kudu dipigawé sanggeus ngalukis témbok. Tempo di handap pikeun syarat instalasi pigura logam: 

(1)The valid lebar pigura logam jeung pigura sisi jandela kudu lega ti 30mm.

(2)Milih fasteners pikeun pigura logam pikeun nyambungkeun liang jeung tembok. Nyambungkeun témbok jeung pigura logam luar jeung fasteners. 

(3) The gap of fasteners pigura logam jeung sudut kedah kirang ti 150mm, dua fasteners kedah tetep gap kirang ti 500mm.


2. baseuh-instalasi

Nalika nganggo pamasangan baseuh, sistem windows sareng pigura panto kedah dipasang sateuacan ngalukis témbok. Windows jeung panto pigura kudu make fasteners pikeun ngalereskeun. Paménta sami sareng pamasangan garing. Celah tina pigura panto jandela sistem na fasteners kedah teu leuwih ti 150mm, celah antara dua fasteners kedah kirang ti 500mm.

 

Dina watesan métode nyambungkeun fasteners sarta sistem jandéla panto liang , eta bisa boh milih diri ngetok screw atawa POP Self Plugging Rivet. Saatos instalasi, tembok sabudeureun jandéla kudu perlakuan pangawét ngagunakeun cét pangawét atawa film plastik.


Kirim panalungtikan anjeun