Xingfa Aluminium Ngahadiran 130th Canton Fair

2021/10/25

Xingfa salaku merek anu kasohor di antara industri profil aluminium khusus ngahadiran 130th Canton Fair.

Kirim panalungtikan anjeun

Pameran Impor sareng Ékspor Cina ka-130 (ogé disebat 'Canton Fair') dilaksanakeun ti 15-19 Oktober boh online sareng offline. Sarta eta oge kahiji kalina mawa kaluar dual-kanal adil, mastikeun face to face paguneman, tapi ogé conforming trend pamasaran digital, dilegaan ukuran Canton Fair jeung satisfying sarat pasamoan online béda. Xingfa salaku brand well-dipikawanoh diantaraprofil aluminium custom industri ogé mangrupa parusahaan exhibiting domestik sering bringing produk anyar ka adil sakumaha biasa.

 

Kali ieu, Xingfa mawa Xingfa System EW60A Outward Casement Windows, FW80B Tilt& Hurungkeun Windows, AW75 Tilt& Hurungkeun Windows, AW75 Outward Casement Windows opat merk produk anyar jeung profil aluminium extruded ka adil. Xingfa ngabdikeun diri pikeun ngalaksanakeun solusi produk anu sampurna pikeun bédana iklim global, lingkungan, bumi anu aman sareng kaéndahan kalayan sumanget 'dijieun pikeun ningkatkeun arsitéktur'. Jalur produk sistem Xingfa nyertakeun sadaya kabutuhan arsitéktur ti wewengkon tropis, subtropis ka alpine. Produk sistem Xingfa kéngingkeun pangenalan pasar kalayan kualitas insulasi termal anu luhur, buktina bising, tahan cai sareng tahan tekanan angin. Sistem Xingfa nargétkeun kabutuhan pasar, fokus kana demonstrasi hemat energi anu langkung saé, nyaman, kaamanan, ramah-pamaké sareng kecerdasan pinter dina hal kinerja, pandangan fungsi sareng ciri unik anu sanés. Xingfa nganteurkeun nilaina ku produk sareng ngungkabkeun pesona inovasi sareng kecerdasan pinter Xingfa.

 


Samentara éta, tempo parobahan kaayaan pencegahan sarta kontrol pandémik global, pinuh ngaleupaskeun potensi platform pambuka Canton Fair ka pasar global, Xingfa diajar ku pangalaman ti tilu kaliwat Canton Fair, terus demonstrate brand Xingfa, produk, jasa, téhnologi. , garis assembly workshop 'jeung inovasi via streaming online, gambar, video jeung channel VR tanpa timezone jeung watesan géografis. Xingfa terus ngajalankeun runtuyan béda produk kaasup Paxton Door jeung Windows System, Smart Hook-tipe Sistim témbok curtain, énergi-hemat sistem curtain témbok jeung alat éléktronik relevan, alat-alat mékanis, angkutan karéta api, aviation, kapal, EV aluminium produk propil pikeun bisnis luar negeri, achieving sambungan cocog tina meuli jeung seller.

 


Dina pandém global, lingkungan internasional anu kompleks sareng ngarobih latar belakang sosial ékonomi nasional anu maju, Xingfa bakal teras-terasan ngadasarkeun diri dina tahap ngembang, ngalaksanakeun ideu pangwangunan, saluyu sareng tren pasar, sacara aktip milarian téknologi anu langkung luhur, nilai-nambah luhur. , produk hemat energi, pinter jeung kaamanan, struktur produk dioptimalkeun jeung nyugemakeun kaperluan masarakat ngeunaan héjo sarta comfy, hemat energi, propel ngembangkeun brand global, ngagancangkeun kualitas luhur ngembang.


Kirim panalungtikan anjeun