XINGFA Aluminium Hadir Mesir WinDoorEx

Méi 10, 2023

Profil aluminium Xingfa, panyalur ékstrusi aluminium terkemuka, hadir di Afrika Mesir WinDoorEx.

Kirim panalungtikan anjeun

Mesir ngalangkungan Asia sareng Afrika dimana nyanghareupan Éropa, nyebrang Laut Tengah. Mesir, salaku wewengkon konjungsi tina 'One Belt One Road' di kulon, ayana di antara Asia, Éropa jeung Afrika. Terusan Suez maénkeun peran penting dina angkutan laut internasional. Mesir ngagaduhan seueur perjanjian perdagangan bebas internasional sareng nagara-nagara di daérah Arab, Wétan Tengah sareng Éropa, anu ogé nagara maju ékonomi sareng industri di Afrika.

 

 

6-8 Méi 2023, Egypt WinDoorEx suksés dilaksanakeun di Pusat Pameran Internasional Mesir. Pameran ieu dilaksanakeun sataun sakali anu ogé mangrupikeun platform komunikasi penting pikeun para ahli industri, paméran merek. Pameran éta kungsi meunang perhatian ti pembeli nu datang ti nagara tatangga.

 

Solusi Produk pikeun Konsumén, Layanan Attentive pikeun Komunikasi

 

XINGFA, salaku salah sahiji perusahaan ngarah industri propil aluminium domestik Cina, ngembang sarta stabilisasi pasar Cina ogé Ngalanglang bisnis luar negeri. Waktos ieu, XINGFA ngamimitian kagiatan bisnis luar negeri sareng klien lokal, sareng nempatkeun produk sareng jasa kualitas XINGFA ka daérah Middles-East. Pameran ieu nunjukkeun séri produk perwakilan kalebet jandéla, panto, profil aluminium Afrika sareng 'Tipe Hook' témbok curtain nu ieu nyadiakeun loba windoor na témbok curtain solusi pikeun klien. Patén-patén tina 'Hook-type' témbok curtain boga sababaraha kaunggulan beredar dina aspék béda kayaning ngurangan inténsitas tanaga gawé, ongkos produksi, shorten jaman konstruksi, ngaronjatkeun efisiensi terpadu. 'Tipe kait' témbok curtain kungsi dipaké dina loba proyék konstruksi domestik jeung internasional. Produk sanggup nahan gempa kuat sareng angin topan. Produk mangrupikeun konci pikeun ngembangkeun merek, sareng hasil nampilkeun téknologi sareng prosés XINGFA ka Wétan Tengah sareng dunya.

 

 


Bagikeun Produk sareng Diskusi, Mikat Langkung Poténsi Klién


Reputasi brand XINGFA sarta kualitas produk jeung téhnologi geus lempeng ka hareup reflected dina paméran nu pinuh ku dunya well-dipikawanoh brand.During paméran ieu, klien tur datang anu ti Mesir, Arab Saudi jeung wewengkon séjén anu katarik eureun ku na konsultasi. Tim penjualan luar negeri XINGFA ngagaduhan basa diskusi katutup ngeunaan inovasi produk sareng prosés produk kalayan sémah pamandangan. Teknisi masihan detil bubukaprofil aluminium eygpt, windoor na curtain produk témbok ka datang, sarta ngantep éta ngalaman pamakéan produk.

 

 


The suksés réngsé WinDoorEx 2023 teu ngan saukur muka profési, efisiensi tinggi na windoor localized, platform témbok curtain pikeun Mesir jeung wewengkon tatangga, tapi ogé saluran relevan pikeun nganteurkeun produk XINGFA. Urang percaya yén ku deepening bertahap of Corporation tur Ngalanglang pasar, wewengkon layanan XINGFA bakal nutupan Wétan Tengah, Afrika Kalér. XINGFA bakal nyugemakeun kabutuhan arsitéktur lokal sareng terus maju pikeun ningkatkeun popularitas XINGFA di daérah lokal.

 



Kirim panalungtikan anjeun