Panyadia Propil Aluminium XINGFA Dresses Up 2022 Beijing OWG

Pébruari 23, 2022

profil aluminium extruded XINGFA ogé kungsi caang caang dina kasuksésan lengkep Usum Olimpiade Kaulinan kalayan budaya bisnis jeung desain na.

Kirim panalungtikan anjeun

Olimpiade Usum Usum Olimpiade Beijing 2022 parantos réngsé, atlit Tim China kéngingkeun 9 emas, 4 pérak sareng 2 perunggu anu ngarobih rekor Tim China pangsaéna. Olimpiade Usum tiis teu ngan hiji acara kompetisi olahraga, tapi ogé pintonan sains, manusa jeung lingkungan héjo. Ti desain stadion pikeun simbol acara, dina panggung kompetisi seni jeung olahraga kalawan senter, XINGFAprofil aluminium extruded ogé kungsi caang caang dina kasuksésan lengkep Usum Olimpiade Kaulinan kalawan budaya bisnis jeung desain na.

 

1. Puseur ski alpine Nasional - boga tingkat pangluhurna ski ngajalankeun di nagara, oge ngan hiji Olimpiade standar ngajalankeun ski.

 

Alpine ski ogé dipuji salaku 'béntang dina makuta Olimpiade Usum tiis Games'. Puseur Ski Alpine Nasional perenahna di kalér-kuloneun Kacamatan Yanqing, Beijing, salaku salah sahiji divisi Olimpiade Usum tiis. Divisi ieu diwangun ku 7 ski run, total jarak 10 km sareng turunna pangluhurna dugi ka 900m. Puseur Ski Alpine Nasional oge wangunan luhurna pangluhurna di Beijing anu dingaranan 'Salju-ngelek'. Pusat ngayakeun acara Turun gunung, Super G, Giant Slalom, Slalom sareng acara alpine anu sanés.


Pangwangunan Puseur Ski Alpine Nasional parantos kasulitan. Waterless, euweuh kakuatan, roadless, sinyal enol wewengkon désa kalawan luhurna luhur, tiis, lamping lungkawing jeung kaayaan lingkungan serelek ngabalukarkeun leuwih kasusah pikeun konstruksi jeung suplai bahan. XINGFA suplai propil aluminium kualitas luhur ka National Alpine ski Center konstruksi témbok curtain nu nempatkeun dina cangkang luar stabil sarta kuat pikeun wangunan.

 

 

2. Olimpiade Usum tiis Kaulinan Square - Stadion, warisan industri, kombinasi ulang usability sarta pamutahiran kota

 

Winter Olympic Game Square perenahna di pojok kalér-kuloneun Taman Shougang di Kacamatan Shijingshan, legana kira-kira 80 héktar. Proyék pangwangunan Winter Olympic Game Square ngawengku sapuluh sub-konstruksi kaasup Winter Olympic Committee Office, Big Air Shougang Venue, National Sports Winter Olympic Training Center, mall shopping and other business relative facilities. Proyék ieu didamel tina konstruksi énggal sareng fasilitas manufaktur kuno anu parantos janten daérah demonstrasi olahraga usum organik.

 

Remold wangunan ayeuna kaasup pusat latihan, mall balanja jeung wangunan fasilitas bisnis relevan anu némbongkeun hormat ka budaya industri ogé ngajaga pamanggih Olimpiade héjo sarta ngurangan konsumsi sumberdaya. XINGFA ieu devoted kana mawa on ngembangkeun Héjo Jeung Kontinyu, integral tina kana manufaktur sarta nyieun kontribusi ka Olimpiade héjo.

 

3. Beijing Winter Olimpiade Désa - ngawangun pikeun kaséhatan sarta kaamanan, ngembangkeun pangwangunan masarakat

 

Désa Olimpiade Usum tiis Beijing perenahna di Taman Usaha Budaya Olimpiade di Kacamatan Chaoyang, legana 330 rébu sqm anu diwangun ku 20 tempat tinggal. Salaku salah sahiji proyék Olimpiade Usum tiis Beijing 2022, éta diwangun dumasar kana standar Gedong Héjo Bintang Tilu, Standar Gedong WELL, ngagunakeun téknologi terpadu héjo, kaséhatan, pinter sareng konsumsi rendah pikeun nyiptakeun kualitas luhur, kanyamanan sareng komunitas internasional anu séhat .

 

Beijing Winter Olimpiade Désa ieu nyadiakeun nyicingan, catering, médis sarta jasa relevan séjén pikeun atlit jeung squads salila game. Saatosna, Désa Olimpiade Usum tiis Beijing bakal janten nyicingan nyéwa umum pikeun SDM kota khusus. XINGFA condong kana pamanggih 'Base on jalma', nyadiakeun propil aluminium kualitas pikeun proyék nu, jaminan jasa nyicingan aman tur aman pikeun atlit. XINGFA ngawangun pikeun senang jeung kaamanan.

 

XINGFA, a ngarahsupplier profil aluminium, geus digawé teuas pikeun leuwih ti 38 taun dina profil aluminium. Kualitas sok prioritas anu persis dikawasa tahapan ti desain, ngalaksanakeun, ulang kalibet, desain kapang, sampling, test, manufaktur, sanggeus jasa jualan jeung saterusna. Kakuatan gagah sareng ngamotivasi XINGFA dedicated ka delivering produk pangalusna ka unggal wangunan nu ngajadikeun eta caang jeung caang salawasna, saksi kaéndahan jeung kabagjaan nagara.


Kirim panalungtikan anjeun