Miang munggaran Cina-Vietnam "XINGFA Eksklusif" Kargo Kargo

Méi 09, 2022

Xingfa Aluminium nyayogikeun palanggan kami kalayan harga anu lumayan, profil aluminium kualitas luhur sareng bahkan ékstrusi aluminium khusus.

Miang munggaran Cina-Vietnam "XINGFA Eksklusif" Kargo Kargo
Kirim panalungtikan anjeun

10AM on 18th April, kahiji Chengdu (shuangliu) - Vietnam (Honoi) acara miang langsung karéta cross-wates dilaksanakeun di Chengdu Shuangliu International Train-Pesawat Union Port. Karéta ieu ngagaduhan total 40 kargo anu dimuat ku profil XINGFA Aluminium dugi ka 1000 metrik ton, hargana 5 juta dolar. Karéta dimimitian ti Shuangliu teras, meuntas wates Pingxiang, sareng Karéta Api Kunming-Haiphong nuju ka kidul. Butuh waktu 5 dugi ka 7 dinten kanggo dugi ka Hanoi.


'disesuaikeun, langsung, mimitina' Karéta Kargo Eksklusif XINGFA ngangkut ton 'Made in XINGFA' produk ka pasar Vietnam, nu emphasized sirkulasi tina

pasar domestik jeung internasional, satisfying konsumén ' pilihan jeung nyadiakeun saluran merenah pikeun XINGFA deeply sinking kana The Beubeur jeung konstruksi Jalan ogé saluran dagang internasional anyar pikeun Bangsa Asia Tenggara, stimulating pertumbuhan ékonomi.

 

Pikeun nyugemakeun konsumén kabutuhan, nurunna waktu angkutan jeung ongkos, ngaronjatna kapasitas angkutan, pabrik XINGFA lokasina di Chengdu Shuangliu geus dianggap sagala resiko angkutan poténsi sarta ancaman, sarta disadiakeun usulan angkutan ngaropéa nu ngagunakeun angkutan kareta jeung nerapkeun 'siap indit'.

 

"Sambung anjog, Anjog pikeun ngembangkeun." Perdagangan internasional salawasna nguntungkeun tina saluran transportasi. 'Klién Vietnam parantos ngahémat 20% tina biaya transportasi sareng 30% tina biaya waktos. Kitu ogé, karéta api ka Hanoi bakal eureun di deukeut pabrik, anu jarakna caket pisan.' ' kanaékan kapasitas transportasi ogé efisiensi pabrik.' Perwakilan XINGFA Chengdu nyatakeun yén. 

 

Angkutan Karéta Api Sino-Viet mangrupikeun pangukuran inovatif anu ngajamin perdagangan internasional, nyaimbangkeun produksi, ranté suplai sareng transfer nilai, sareng nyayogikeun langkung seueur kasenangan sareng subsidi ka para klien. Éta ogé ngadorong XINGFA dina ngalegaan pasar Asia tenggara, muka fase korporasi énggal sareng ningkatkeun ékonomi dina tingkat anu luhur.


Tujuanana janten anu paling dipercayasupplier profil aluminium, urang pernah kompromi kualitas produk. Sabalikna, kami gaduh téknologi produksi canggih, kaahlian produk, sareng pangalaman industri anu éksténsif, anu hartosna kami siap nyayogikeun palanggan kami kalayan harga anu lumayan, kualitas luhur.propil aluminium komoextrusions aluminium custom. Pariksa propil ékstrusi aluminium kalawan reliabilitas jeung durability dijieun ku Xingfa pikeun mantuan Anjeun bisnis sukses! 




Kirim panalungtikan anjeun