Panyadia Profil Aluminium XINGFA Power Up 'Jalur Metro Panggancangna di GBA'

Nopémber 22, 2021

Pemasok profil aluminium Xingfa di Cina nyayogikeun Line 18 kalayan bahan extrusion aluminium khusus pikeun sistem pangrojong sistem catenary sareng asesoris sanésna.

Kirim panalungtikan anjeun

Dina dinten-dinten ayeuna, jalur Metro Guangzhou 18 bagian kahiji (Xiancun - Wanqingsha) parantos dioperasikeun, sareng laju maksimalna dugi ka 160 km / jam, disebut 'metro panggancangna di Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area'. XINGFAalumuniumsupplier profil di Cina nyadiakeun Line 18 jeungékstrusi aluminium custom bahan catenary Sistim rojongan garis overhead jeung asesoris séjén.

 

 

Pangwangunan jaringan karéta api diperlukeun pikeun pangwangunan kota. Kalayan pangwangunan kota, paménta angkutan umum parantos ningkat gancang. Transit karéta kota mangrupikeun inti transportasi, saluyu sareng prinsip pangwangunan kontinyu, khususna pikeun metropolis. Dina taun-taun ayeuna, pangwangunan jaringan karéta api dimimitian di sakumna nagara. Karéta gancang, karéta api sareng metro parantos ngalegaan ka sababaraha tempat sacara intensif.

 

 

Bagian kahiji tina Guangzhou Metro Line 18 parantos dioperasikeun, laju maksimalna ngahontal 160km / jam ogé disebut 'metro panggancangna di Greater Bay. Desain artistik di stasiun visualized pinter jeung pamaké oriental jasa jeung nyadiakeun comfy, merenah tur lega pangalaman. Saatos pangwangunanna réngsé, Jalur 18 bakal janten hub utama anu ngahubungkeun kalér sareng kiduleun Guangzhou, ngarobih struktur jaringan karéta api kota, nyepetkeun pangwangunan transportasi terpadu internasionalisasi, nyepetkeun pangwangunan The Greater Bay.

 

 

XINGFA, salaku mérek profil aluminium anu kondang di sakumna industri, terus-terusan nalungtik ngeunaan profil aluminium konduktif metro sepanjang waktos. Éta mangrupikeun supplier profil aluminium konduktif metro panggedéna saprak 1984.

 

 

Waktos ieu, XINGFA nyayogikeun produk propil aluminium garis overhead sareng asesoris sanésna ogé jasa suplai bahan sistem dukungan catenary pikeun Jalur Metro Guangzhou 18. Ieu mangrupikeun generasi kaopat produk CR4 bus-bar ti perusahaan terkenal di dunya Furrer + Frey AG di Swiss. . Téknologi Furrer + Frey AG parantos tingkat maju boh di jero sareng di luar negeri. XINGFA ngarojong Line 18 ajeg tur gancang nempatkeun kana layanan ku cooperating kalawan téhnologi inovasi canggih béda, téhnik manufaktur, kontrol kualitas jeung layanan profésional efisien.

 

 

 

XINGFA timer dimekarkeun conductive kareta beus-bar geus loba dipaké di Guangzhou Metro, Nanjing Metro, Shanghai Metro, Lanwu Metro salaku conductive na, beungeut simpang gedé, gampang-dipasang jeung stabil. Monopoli sistem pangrojong catenary karéta api parantos rusak sareng ngeusian celah suplai domestik. Éta kéngingkeun panghargaan sains sareng téknologi nasional', didaptarkeun dina 'Program Obor Cina'. Salaku inovasi, produk terus ngaluncurkeun generasi katilu sareng kaopat sareng mingpin pangwangunan jaringan karéta api. Produk nyadiakeun 'torowongan pangpanjangna sadunya di wewengkon dataran-Guanjiao Torowongan Anyar' jeung Xinjiang Uygur Kidul Wewengkon Otonom-Zhongtianshan Torowongan pikeun sistem rojongan catenary bus-bar produk jeung jasa.


Kirim panalungtikan anjeun