PRODUK
Waca liyane

Xingfa Aluminium minangka produsen profil ekstrusi aluminium terkemuka ing China.

Xingfa Paxdon 158 Sliding Window&Jendela Casement Integrasi Jendela Aluminium Fungsional XFB011
Xingfa Paxdon 158 Sliding Window&Jendela Casement Integrasi Jendela Aluminium Fungsional XFB011
Xingfa Paxdon 158 Sliding Window&Jendela Casement Integrasi Jendela Aluminium Fungsional XFB0111. Pintu geser lan sistem integrasi jendela casement bisa nampilake lawang multi-fungsi kanthi sampurna.2. Ngatasi integrasi ventilasi lan privasi.3. Lawang lan jendhela Integrasi karo layar bolong kanggo nyegah nyamuk.4.Special desain trek ngisor solves rembesan banyu saka gapura ruangan.5. Nyedhiyani solusi gerbang kanggo villa, omah sing dibangun dhewe lan omah kebon.
Pemasok Jendela Casement Aluminium Xingfa Paxdon 105 Double Inswing XFB007
Pemasok Jendela Casement Aluminium Xingfa Paxdon 105 Double Inswing XFB007
Pemasok Jendela Casement Aluminium Xingfa Paxdon 105 Double Inswing XFB0071.Professional diprodhuksi jendhela budaya lor.2. Digabungake karo budaya loteng, bisa nambah dhukungan loteng kanggo nyelehake pot kembang lan pot kembang gantung lan nggawa rasa seneng kanggo urip kita.3. Handrail Multifunctional nambah kasedhiyan lan workability.4.The temonan saka pindho inswing jendhela casement meets syarat urip lor.5.Multiple klompok bisa ketemu requirement papan kang beda6.Wide diimpor panas-japel Strip, Isi kamar lan anget pinggiran kaca bisa ketemu requirement wilayah kadhemen kang.7. Layar jendhela bisa nglengkapi kunci safety anak.
Profil Jendela Aluminium Thermal Break Xingfa ing Grain Gray lan Kayu XFA020
Profil Jendela Aluminium Thermal Break Xingfa ing Grain Gray lan Kayu XFA020
Xingfa Aluminium, diadegaké ing 1984 lan kadhaptar ing HK ing 2008, punika supplier profil aluminium break termal anjog ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi:Jendela Aluminium Kab,Pintu Aluminium Kab, lsp.
Xingfa Aluminium Electrophoresis Extruded Profil Aluminium XFA019
Xingfa Aluminium Electrophoresis Extruded Profil Aluminium XFA019
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi:Jendela Aluminium Kab,Pintu Aluminium Kab, Bekisting Aluminium,Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Aluminium Frame Pintu Kayu XFA049
Xingfa Aluminium Frame Pintu Kayu XFA049
Aluminium Xingfa, diadegaké ing taun 1984, nyedhiyakake lawang kayu pigura aluminium profesional kanggo para pelanggan. 
Xingfa Standard Powder Coated Aluminium Bagean XFA048
Xingfa Standard Powder Coated Aluminium Bagean XFA048
Aluminium Xingfa, diadegaké ing taun 1984, nyedhiyakake bagean aluminium dilapisi bubuk standar profesional kanggo para pelanggan. 
Xingfa Custom Aluminium Window Frame Extrusion XFA054
Xingfa Custom Aluminium Window Frame Extrusion XFA054
Xingfa Aluminium bisa nyedhiyakake ekstrusi pigura jendela aluminium, ekstrusi aluminium khusus kanggo sampeyan. Minangka produsen profil aluminium, Xingfa fokus ing nyediakake profil aluminium kualitas dhuwur.
Xingfa Wood Grain Aluminium Profil Aluminium Extrusion Supplier XFA012
Xingfa Wood Grain Aluminium Profil Aluminium Extrusion Supplier XFA012
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka lapisan bubuk sing misuwur.profil aluminiumpabrikan ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi:Jendela Aluminium Kab,Pintu Aluminium Kab, Bekisting Aluminium,Tembok Tirai, lsp.
Layanan Kita

Nduwe luwih saka 1,200 paten nasional kanggo profil aloi aluminium

Xingfa Aluminium wis melu ing panyusunan saka 1 standar internasional, 64 standar nasional lan 25 standar industri, ndarbeni 1200 paten nasional profil aluminium, menehi luwih saka 200.000 jinis specifications produk lan model panutup kabeh kothak utama profil extrusion aluminium lan melu solusi. saka jendela aluminium& lawang aluminium lan sistem tembok langsir, peralatan elektronik, peralatan mechanical, transportasi rel, spaceflight&penerbangan, kapal lan lapangan liyane ' produk profil aluminium lan proyèk construction.


  • sesanti

    Nggawe profil aluminium Cina menang bangunan paling dhuwur ing donya Dubai Burj Khalifa

  • No.1

    Produsen profil aluminium arsitektur No.1 China Ditanggepi dening CMRA


  • Prestasi

    Xingfa wis njupuk posisi anjog ing mbangun laboratorium profil aluminium akreditasi nasional lan fisik& pusat tes kimia.

  • Prestasi

    Xingfa wis nggawe akeh kantor resmi ing saindenging jagad, sing bisa nglayani para pelanggan ing saindenging jagad.


  • 100+
    Lini Produksi
  • 1984+
    Pendirian Perusahaan
  • 2008
    Hong Kong kadhaptar
Guangdong Xingfa Aluminium Co., Ltd.

Guangdong Xingfa Aluminium Co., Ltd. (sabanjuré diarani Xingfa Aluminium), sing kantor pusaté ana ing Foshan City, Provinsi Guangdong. Xingfa Aluminium pisanan diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing Hong Kong (kode: 98) tanggal 31 Maret 2008. Minangka Guangdong Guangxin Holdings Group Ltd.(Provincial State-owned Enterprise) ing 2011 lan China Lesso Group Holdings Ltd. Ing 2018 dadi pemegang saham Xingfa Aluminium, nggawe precedent kanggo kepemilikan campuran negara lan swasta saka industri profil aluminium China. . Xingfa Aluminium minangka perusahaan skala gedhe sing misuwur khusus kanggo ngasilake profil aluminium arsitektur lan profil aluminium industri ing China, sing wis dadi salah sawijining produsen profil aluminium ing saindenging jagad.


Xingfa Aluminium bakal terus maju semangat supaya bisa ngimbangi jaman lan pionir&inovasi. Nggawe Superior Xingfa, Mbangun Centennial Brand!

KASUS
Waca liyane

Kualitas sing luwih apik, layanan sing luwih apik

Kasus Proyek Produsen Profil Aluminium Xingfa
Kasus Proyek Produsen Profil Aluminium Xingfa
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984, minangka produsen profil aluminium arsitektur No.1 ing China. Akeh proyek bangunan nggunakake profil aluminium Xingfa, contone, Dubai Burj Khalifa, Dubai Cayan Tower (Infinity Tower), Dubai OPUS, Australia Melbourne Conservatory, Thailand G-Tower, Sri Lanka Colombo Lotus Tower, Cambodia Lumier hotel, etc.
Proyek Produsen Profil Aluminium Xingfa-Burj Khalifa
Proyek Produsen Profil Aluminium Xingfa-Burj Khalifa
Proyek Produsen Profil Aluminium-Burj Khalifa
Proyek Pemasok Profil Aluminium Xingfa-Bandara Daxing Beijing
Proyek Pemasok Profil Aluminium Xingfa-Bandara Daxing Beijing
Proyek Supplier Profil Aluminium-Bandara Daxing Beijing
Pemasok Profil Aluminium Xingfa - Proyek ing Thailand
Pemasok Profil Aluminium Xingfa - Proyek ing Thailand
Xingfa aluminium, diadegaké ing taun 1984, wis nyedhiyakake akeh profil aluminium kanggo proyek konstruksi Thailand.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita
jeneng
E-mail
Isi

Kirimake priksaan sampeyan